RO
|
| DE

Pagina principală >                          Companie

Pell Amar Cosmetics

SC PELL AMAR COSMETICS este o companie cu capital românesc, fundamentată în jurul unui brand cu tradiţie, ce valorifică proprietăţile benefice ale nămolurilor terapeutice.
  • Misiune

Misiunea echipei noastre este de a vă oferi cele mai bune, mai eficiente şi moderne produse dermatocosmetice, de îngrijire corporală, spa şi produse de îngrijire orală, utilizând esenţa celor mai de preţ daruri ale naturii, pământul şi apă, desăvârşind frumuseţea şi sănătatea dumneavoastră prin tonus, supleţe şi bună dispoziţie.

Produse cosmetice se vând pretutindeni, dar noi ne evidenţiem prin faptul că vindem produse şi servicii unice, fundamentate pe o filozofie iniţiată şi dezvoltată de prof. Dr. Ştefan Ionescu Călineşti în anii ’70 ai secolului trecut.

Produsele noastre sunt concepute şi create în România, cu un rafinament aparte, utilizând cele mai moderne şi utile principii active pentru a veni în sprijinul clienţilor noştri şi a le rezolva problemele create de înaintarea în vârstă, de factorii de mediu şi de condiţiile vieţii moderne. Farmecul produselor noastre este întregit de recipientele şi ambalajele cu o identitate vizuală proprie care scot în evidenţă unicitatea brand-ului. Investind constant în studii clinice de specialitate şi în cercetare, suntem permanent în contact cu cele mai eficiente provocări în domeniul frumuseţii şi antiîmbătrânirii.

De aceea, frumuseţea nu mai este doar o mască peste efectele vremii, ci este mai degrabă un echilibru care trebuie descoperit în mediul natural înconjurător. Fiecare produs al nostru conţine acea părticică din natură care va aduce revitalizarea de care aveţi nevoie, iar combinaţia componentelor sale va reda acea armonie dintre sănătate şi frumuseţe.

  • Strategie

A trăi frumos şi sănătos este o filozofie care priveşte individul ca un întreg, trup, minte şi suflet. PELL AMAR COSMETICS îşi propune să transfere acest concept clienţilor săi. Învăţăm astfel să trăim zi de zi mai intens, mai frumos. Frumosul stă în modul de viaţă, în starea de spirit pozitivă, în sănătatea trupului şi a minţii. De aceea este bine să dăm valoare fiecărui detaliu, fiecărei clipe, la tot ceea ce ne înconjoară – PELL AMAR.
  • Obiective

Vă oferim o gamă variată de produse şi servicii pentru: prevenirea şi ameliorarea efectelor procesului de îmbătrânire - linia AMINOPOWER şi ADVANCED CONCEPT; produse pentru combaterea acneei - linia BIOACTIVE S ACNE; produse pentru îngrijire corporală - liniile ORGANIC SPA şi THERAPY; şi nu în cele din urmă - linia de îngrijire orală fără fluor.

SC PELL AMAR COSMETICS SRL este certificată ISO 9001 şi ISO 22716 GMP respectând cele mai exigente standarde de calitate.
Produsele noastre sunt concepute şi fabricate în România, atent studiate şi cercetate de către specialiştii noştri pentru a vă pune la dispoziţie soluţii practice adaptate la problemele specifice omului modern: bolile degenerative ale bătrâneţii, factorii de stres, şi condiţiile climatice.

Cu sinceritate,
Echipa PELL AMAR

 
 
 

© Copyright 2018. Toate drepturile rezervate. Created by
Biocosmeticele Pell Amar valorifică superior una din bogăţiile naturale ale României şi anume extractul Pell Amar
obţinut din nămol sapropelic de către prof. dr. IONESCU CĂLINEŞTI. Extractul natural de nămol sapropelic este un complex mineral organic şi enzimatic cu proprietăţi biotrofice, regeneratoare, antiinflamatoare, analgetice, sedative şi vasodilatatoare demonstrate atât experimental cât şi în cercetări clinice.